Ilmainen toimitus yli 100 €:n tilauksiin
Nopea toimitus 2-4 päivässä
14 päivän palautusoikeus

Mamalicious äitiysvaatteet ja imetysvaatteet

0 tuotetta

Mammas.fi myy Mamalicious imetys- ja äitiysvaatteita. Meiltä saat Mamalicious äitiysvaatteet edullisimmin! Iso valikoima myös imetysvaatteita, kuten imetyspaidat, imetystopit, imetysliivit ja jopa supersuositut “imetyshousut”. Olet erittäin tervetullut katsomaan meidän valikoimaa, ja tutustumaan tuotteisiin. Toivomme, että valikoimamme miellyttää sinua, ja että löydät meiltä mieluisaa ostettavaa.

Otamme mielellämme vastaan kehitysideoita sekä tuotehankintoihin, ja nettisivuihin liittyen.

Tässä kerromme vähän lisää vielä itse Mamalicious tuotemerkistä:

Mamalicious tuotemerkki on Tanskalaisen yrityksen Bestsellerin omistama brändi. Mamalicious on kiistatta yksi Euroopaan johtavia äitiysvaatemerkkejä, ja se löytyy aikalailla kaikista Euroopan maista. Mamalicious on tehnyt äitiysvaatteita jo noin 40 vuotta, eli sen kokemus on myös vertaansa vailla – suurin osa etenkin Euroopasta tulleista äitiysvaatemerkeistä on nuorempia merkkejä kuin Mamalicious.
Voit itse miettiä, että olitko kuullut Mamalicious merkistä aiemmin? Oletko törmännyt siihen kuinka useasti? Oma veikkauksemme on, että
Mamalicious ja ruotsalainen Boob ovat kaksi tunnetuimpia äitiys-ja imetysvaatemerkkejä Suomessa.

Kun ostaa Mamalicious merkkiä voi olla hyvinkin varma, että ostaa trendikkäitä tuotteita, vaikka puhutaankin äitiysvaatteista tai imetysvaatteista. Sen takia kerromme tämän asian, sillä käymme ostamassa Mamalicioukseltä tuotteita 6 kertaa vuodessa.
Mallistoja heille tulee 6 kertaa vuodessa, tarkoittaa käytännössä sitä, että meille tulee uusia Mamalicious vaatteita joka kuukausi!
Mamaliciouksen omistaja, Bestseller, omistaa myös yrityksiä kuten, Vila, Pieces, Jack & Jones, Only, Junarose, Name it yms. Ja useimmille suurin osa näistä edellä mainituista ovat tuttuja firmoja. Tämän takia myös Mamaliciouksen äitiysmuoti, ja myös imetysvaatemuoti ovat hyvin ajan tasalla maailman menosta.

Mamalicioukseltä löytyy erittäin hyvä perusvalikoima imetysvaatteita, kuten imetystoppeja, imetys-t-paitoja ja pitkähihaisia imetyspaitoja. Nämä tuotteet tulevat yleensä kahden kappaleen edullisissa pakkauksissa. Kevät/kesäkaudelle 2016 on tulossa luomuimetysvaatteita, myös näitä samaisia basic malliston imetyspaitoja, jopa samaan hintaan vaikka ovatkin luomupuuvillasta tehtyjä!

Äitiysfarkuista Mamalicious on erityisen tunnettu ja hyvä merkki – he todella osaavat tehdä äitiysfarkkuja, ja muita äitiyshousuja. MItä se oikein tarkoittaa, kun joku merkki “osaa tehdä” jotakin, niin totuus on se, että kaikki merkit eivät voi olla parhaita kaikissa asioissa, ja Mamaliciouksellä on omat heikkoudetkin, kuten imetysliivit. Heillä ei ole imetysliivejä edes saatavilla Suomeen, sillä he eivät pysty tekemään kilpailukykyisiä imetysliivejä Suomeen, ainakaan tällä hetkellä. Tilanteet voi toki aina muuttua. Äitiysfarkkuja Mamalicious osaa sitten taas tehdä, eli se tarkoittaa sitä, että he osaavat tehdä hyvin istuvia housuja raskaana oleville naisille.

Liity mukaan Mammasin VIP-ryhmään

Haluatko saada tietoa ensimmäisenä huipputarjouksista ja ALE-kampanjoista? VIP-ryhmäläisenä saat tietoosi kaikkein parhaat alennukset sekä osa tarjouksista ilmoitetaan vain tälle ryhmälle. Tule mukaan!.
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Maksutavat

Mammas.fi verkkokaupassa ovat käytössä Klarna Checkoutin ja Checkout Finland Oy:n tarjoamat maksutavat:

  • Verkkomaksut (yleisimmät verkkopankit)
  • Visa / Visa Electron
  • Mastercard
  • Neocard
  • Kännykkämaksu
  • Joustoraha (osamaksu)
  • Klarna-lasku

Lue lisää Checkout-maksupalvelusta henkilöasiakkaille: http://checkout.fi/home/henkiloeasiakkaat.html

Kuitti tilauksesta ja maksusta on ladattavissa tilausseurannan sivuilta tai kirjautumisen jälkeen Oma Tili -sivulta.

Toimitustavat

Mammas.fi verkkokauppa käyttää lähetysten toimittamiseen Posti Oy:n palveluita (nouto postista, smartpost, kotiinkuljetus) sekä Matkahuollon lähellä-pakettia. Voit valita tilauksen yhteydessä itsellesi parhaiten sopivan toimitustavan. Toimitamme lähetyksiä vain Suomen ja Ahvenanmaan alueille. Mikäli haluat noutaa tuotteet suoraan varastosta, laita siitä tieto tilauksen lisätietoihin, jolloin poistamme tilaukseltasi postimaksun ja sovimme kanssasi noudosta erikseen.

Hinnat

Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa. Mammas.fi verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Toimituskulut

Lähetyskulut kaikkialle Suomeen ovat alkaen 5,90 euroa. Valittavana on mahdollisesti myös lisämaksullisia vaihtoehtoisia toimitustapoja, kuten kotiinkuljetus.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen ja Ahvenanmaalle.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin jo tilauspäivänä, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta. Jos jokin tilaamasi tuote on loppunut, ilmoitamme siitä sinulle mahdollisimman pian. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pidempiaikaisesti loppu emmekä pysty saamaan sitä kohtuullisen ajan kuluessa, tilaus voidaan toimittaa osissa.

Reklamaatio ja viallinen tuote

Mikäli ostajalle toimitetaan väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, asiakkaan on ilmoitettava tästä myyjälle (Mammas.fi) mahdollisimman pian. Tuotteen voi palauttaa reklamaation jälkeen annettujen ohjeiden mukaisesti. Uusi tuote postitetaan asiakkaalle mahdollisimman pian.

Palautus- ja vaihtolomake:  http://www.mammas.fi/page/7/palautus-ja-vaihto-ohj...

Vaihto- ja palautusoikeus (peruuttamisoikeus)

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeuden määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tilattu tuote on vastaanotettu. Peruuttamisoikeuden määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Palautus on tehtävä viipymättä. 

Mikäli olet valinnut maksutavaksi Jouston (joustorahan) tai Klarna laskun ja mikäli tuote palautetaan myöhään tai mikäli tästä maksutavasta aiheutuu muita kuluja (mm. viivästymiskorko), ei Mammas.fi vastaa näistä kuluista vaan palauttaa asiakkaalle ainoastaan tuotteen ostohinnan.

Mammas.fi ei myöskään vastaa mahdollisten muiden osamaksuista johtuvien maksujen kuluista. 

Palautusoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ehdottomasti ilmoitettava meille päätöksestä peruuttaa tilaus sähköisellä palautuslomakkeella. 

Palautuslomake on ehdottomasti täytettävä ennen palautuksen lähettämistä.

Mikäli tilaus palautetaan kokonaisuudessaan hyvitämme myös postimaksun. Jos palautat tilauksestasi osan tuotteista ja tilauksen loppusumma jää alle 100 euron ilmaisen toimituksen rajan, pidämme oikeuden pidättää postikulut palautettavasta summasta.

Mikäli asiakas on valinnut vapaaehtoisesti lisämaksusta esimerkiksi kotiinkuljetuksen, ei Mammas.fi hyvitä tästä toimitustavasta asiakkaalle aiheutuneita kuluja palautuksen yhteydessä.

Peruuttamisoikeuden vaikutukset

Tilauksen peruutuksissa ja palautuksissa Mammas.fi verkkokauppa palauttaa kaikki asiakkaalta saadut suoritukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 30 päivän kuluttua palautuksen vastaanottamisesta. Maksunpalautus suoritetaan asiakkaalle sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei myyjän ja asiakkaan välillä ole toisin sovittu. Asiakkaalle ei aiheudu maksunpalautuksesta erillisiä kustannuksia. Mammas.fi verkkokauppa voi pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes palautettava tavara on vastaanotettu tai asiakas on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin.

Asiakkaan on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos asiakas lähettää tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan, alkuperäisessä kunnossa. Palautettavassa tuotteessa tulee olla paikallaan kaikki tuotemerkinnät ja -laput. Palautettava tuote ei saa olla olennaisesti muuttunut. Palautuksen mukana tulee olla kaikki osat, varusteet ja mahdolliset lisävarusteet. Mikäli tuotetta on käytetty tai sitä on käsitelty huolimattomasti, vastaa asiakas tuotteen arvon alentumisesta sen täyteen arvoon saakka.

Noutamatta jätetty tilaus

Huom! Noutamaton lähetys ei ole sama asia kuin tuotteen palautus.

Mikäli asiakas jättää noutamatta postista tilaamansa tuotteet, peritään häneltä lähetyksen palauduttua takaisin Mammasille 20,00€ toimitus- ja käsittelymaksua. Maksu vastaa suuruudeltaan palautuksen, toimituksen ja käsittelyn todellisia kustannuksia. Asiakkaalle hyvitetään siten tilauksen arvo vähennettynä toimitus- ja käsittelymaksulla (20,00€).

Palautukset

Kaikista palautuksista on sovittava myyjän kanssa etukäteen ja tehtävä asianmukainen peruuttamisilmoitus. Palautukset tulee tehdä Postin palvelua käyttäen Mammas.fi verkkokaupan antamien ohjeiden mukaisesti. Emme lunasta postiennakko-, postipaketti- tai matkahuollon palautuksia.

Palautusohje:

Mikäli palautatte tuotteen, kirjoittakaa pakkaukseen palautustunnuksemme 646810 ja viekää lähetys postiin. Tunnuksen avulla posti osaa toimittaa tuotteen perille oikeaan osoitteeseen.

Muistakaa lisätä palautukseen tilauksen mukana saapunut lähetyslista tai muu dokumentti, josta näkyy nimenne ja/tai tilauksenne numero. Näin osaamme yhdistää palautuneen lähetyksen oikeaan tilaukseen. Pakettiin voi halutessaan kirjoittaa seuraavasti:

Asiakaspalautus 

646810

Mammas.fi / Noora Hiltunen Tmi
Johdekuja 10
90540 OULU

Muista säilyttää palautuksesta saamasi kuitti aina siihen saakka, kun palautuksesi on käsitelty.