Ilmainen toimitus yli 100 €:n tilauksiin
Nopea toimitus 2-4 päivässä
14 päivän palautusoikeus

Syksyn äitiysmuotia

Parhaat uutudet ja hyvä tarjoukset Mammas.fi verkkokaupasta!

Vielä on paljon alennustuotteita jäljellä, mutta Mammas.fi verkkokauppaan on saapunut myös ihania syksyn uutuuksia, niin äitiysvaatteista kuin imetysvaatteistakin! Olen tehnyt muutamia poimintoja näistä uutuus äitiysvaatteista, ja kerron niistä hieman lisää. 

1. Imetyspaita Hadley

Imetyspaita Hadley

Tämä syksyn uusi imetyspaita Mamalicioukseltä, on todella kiva joka sään paita mammoille! Paita on hieman löysähkö, eli se ei sulaudu kaikkiin mahdollisiin vatsamakkaroihin kiinni. Tämä on siis vasta synnyttäneen unelma paita. Lisäksi Mamalicioukselle hieman uudempi juttu tässä paidassa on se, että siinä on käytetty materiaalina lyocellia, joka tunnetaan myös nimellä tencell (tencel). Nyt tarkkana, sillä lyocell on materiaalina todella mielenkiintoinen! Se ei nipittäin rypisty kovin helposti, ja sen valmistaminen on ympäristöystävällistä. Lyocellin sanotaan tuntuvan silkkimäiseltä ja se on hyvin pehmeää. Tässä imetyspaita Hadleyssa on myös polyesteria, eli sitä nyt ei ihan silkinpehmeäksi voi sanoa, mutta se on erittäin, erittäin miellyttävän tuntuinen, siitä voit olla varma!Lyocell ei myöskään materiaalina nyppyynny yhtä helposti, eli sen käyttöikä voi olla pidempi, kuin monilla muilla paidoilla. Lyocell kangas, ja muutenkin koskee tätä imetyspaita Hadleytä - istuu hyvin päällä. Tämän takia juuri tämä imetyspaita on tällä kertaa meidän poiminta, koska oikeasti haluamme suositella asiakkaillemme laadukkaita imetysvaatteita, ja tottakai myös laadukkaita äitiysvaatteita.

2. Imetysmekko ja äitiysmekko Dalila

Imetys-ja äitiysmekko Dalila Mamalicious

Tämä on ihan ehdottomasti minun oma lempparituote mekoista tällä hetkellä! Käy niin vallan mainiosti myös meille, jotka eivät ole tällä hetkellä raskaana tai imetä. Vaikka tämä mekko on ihan loistava valinta niin raskaana olevalle naiselle, kuin myös imettäjälle, voi tätä mekkoa hyvinkin pitää näiden jälkeenkin. Väri Dalila mekossa on oikein kunnon tummansininen - itse melkein luulin mekkoa mustaksi, kun sen ensimmäistä kertaa näin. Tosin olen huomannut, että monesti erotan tummat värit huonommin. Imetys-ja äitiysmekko Dalila on Mamalicious -merkkinen, eli varma valinta äitiys-ja imetysvaatteeksi. Mamalicious on äitiysvaatteiden edelläkävijä, ja valitsemalla heidän vaatteitaan ei vaan oikein voi mennä pieleen. Dalila mekosta vielä sen verran, että mielestäni se sopii erinomaisesti niin arkeen, mutta ehdottomasti myös juhlaan! Itse laittaisin tämän mekon kanssa jotkut ruskeat saappaat, ja jonkun kivan ja isomman kokoisen kaulakorun, niin varmasti kehtaa lähteä ulos. Tässä siis myös imetysmekko juhlaan!

3. Äitiysjoogahousut (Äitiysjumppahousut) 

Äitiysjumppahousut Rosa Yoga Pant

Näitähän meillä on jo kaksin kappaleihin - eli äitiysjoogahousuja tai äitiysjumppahousuja, ihan millä nimellä vaan haluat niitä kutsua! Poimintona kuitenkin tällä kertaa syksyn uutuuksista nämä housut, jotka kuuluvat kategoriaan äitiysurheiluvaatteet. Rosa Jersey Yoga Pant ovat mustat housut kaikenlaiseen äitiysurheliluun! Ne sopivat hyvin lenkille, kauppaan, kotiin, joogaan, kahvakuulaan tai muille jumppatunneille. Niissä on kuvanmukaisesti korkeampi vyötärö, joten saat kankaa kivasti vauvamasun päälle. Huomaa tosin, että kankaan voit viikata kaksin kerroin, jolloin housut käyvät yhtä lailla vielä raskauden jälkeenkin. Rosa äitiysjoogahousut ovat miellyttävän tuntuiset, ja helpot käyttää. Muistan kun oma siskoni oli raskaana, ja hän valitti kovasti sitä, että halusin kotona ollessaan pitää vain mukavia ja löysähköjä housuja päällä, ei saanut missään nimessä olla mitään kiristävää eikä puristavaa. Seuraavan kerran kun siskoni on raskaana, aion antaa hänelle nämä housut! 

Liity mukaan Mammasin VIP-ryhmään

Haluatko saada tietoa ensimmäisenä huipputarjouksista ja ALE-kampanjoista? VIP-ryhmäläisenä saat tietoosi kaikkein parhaat alennukset sekä osa tarjouksista ilmoitetaan vain tälle ryhmälle. Tule mukaan!.
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Maksutavat

Mammas.fi verkkokaupassa ovat käytössä Klarna Checkoutin ja Checkout Finland Oy:n tarjoamat maksutavat:

  • Verkkomaksut (yleisimmät verkkopankit)
  • Visa / Visa Electron
  • Mastercard
  • Neocard
  • Kännykkämaksu
  • Joustoraha (osamaksu)
  • Klarna-lasku

Lue lisää Checkout-maksupalvelusta henkilöasiakkaille: http://checkout.fi/home/henkiloeasiakkaat.html

Kuitti tilauksesta ja maksusta on ladattavissa tilausseurannan sivuilta tai kirjautumisen jälkeen Oma Tili -sivulta.

Toimitustavat

Mammas.fi verkkokauppa käyttää lähetysten toimittamiseen Posti Oy:n palveluita (nouto postista, smartpost, kotiinkuljetus) sekä Matkahuollon lähellä-pakettia. Voit valita tilauksen yhteydessä itsellesi parhaiten sopivan toimitustavan. Toimitamme lähetyksiä vain Suomen ja Ahvenanmaan alueille. Mikäli haluat noutaa tuotteet suoraan varastosta, laita siitä tieto tilauksen lisätietoihin, jolloin poistamme tilaukseltasi postimaksun ja sovimme kanssasi noudosta erikseen.

Hinnat

Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa. Mammas.fi verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Toimituskulut

Lähetyskulut kaikkialle Suomeen ovat alkaen 5,90 euroa. Valittavana on mahdollisesti myös lisämaksullisia vaihtoehtoisia toimitustapoja, kuten kotiinkuljetus.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen ja Ahvenanmaalle.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin jo tilauspäivänä, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta. Jos jokin tilaamasi tuote on loppunut, ilmoitamme siitä sinulle mahdollisimman pian. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pidempiaikaisesti loppu emmekä pysty saamaan sitä kohtuullisen ajan kuluessa, tilaus voidaan toimittaa osissa.

Reklamaatio ja viallinen tuote

Mikäli ostajalle toimitetaan väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, asiakkaan on ilmoitettava tästä myyjälle (Mammas.fi) mahdollisimman pian. Tuotteen voi palauttaa reklamaation jälkeen annettujen ohjeiden mukaisesti. Uusi tuote postitetaan asiakkaalle mahdollisimman pian.

Palautus- ja vaihtolomake:  http://www.mammas.fi/page/7/palautus-ja-vaihto-ohj...

Vaihto- ja palautusoikeus (peruuttamisoikeus)

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeuden määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tilattu tuote on vastaanotettu. Peruuttamisoikeuden määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Palautus on tehtävä viipymättä. 

Mikäli olet valinnut maksutavaksi Jouston (joustorahan) tai Klarna laskun ja mikäli tuote palautetaan myöhään tai mikäli tästä maksutavasta aiheutuu muita kuluja (mm. viivästymiskorko), ei Mammas.fi vastaa näistä kuluista vaan palauttaa asiakkaalle ainoastaan tuotteen ostohinnan.

Mammas.fi ei myöskään vastaa mahdollisten muiden osamaksuista johtuvien maksujen kuluista. 

Palautusoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ehdottomasti ilmoitettava meille päätöksestä peruuttaa tilaus sähköisellä palautuslomakkeella. 

Palautuslomake on ehdottomasti täytettävä ennen palautuksen lähettämistä.

Mikäli tilaus palautetaan kokonaisuudessaan hyvitämme myös postimaksun. Jos palautat tilauksestasi osan tuotteista ja tilauksen loppusumma jää alle 100 euron ilmaisen toimituksen rajan, pidämme oikeuden pidättää postikulut palautettavasta summasta.

Mikäli asiakas on valinnut vapaaehtoisesti lisämaksusta esimerkiksi kotiinkuljetuksen, ei Mammas.fi hyvitä tästä toimitustavasta asiakkaalle aiheutuneita kuluja palautuksen yhteydessä.

Peruuttamisoikeuden vaikutukset

Tilauksen peruutuksissa ja palautuksissa Mammas.fi verkkokauppa palauttaa kaikki asiakkaalta saadut suoritukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 30 päivän kuluttua palautuksen vastaanottamisesta. Maksunpalautus suoritetaan asiakkaalle sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei myyjän ja asiakkaan välillä ole toisin sovittu. Asiakkaalle ei aiheudu maksunpalautuksesta erillisiä kustannuksia. Mammas.fi verkkokauppa voi pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes palautettava tavara on vastaanotettu tai asiakas on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin.

Asiakkaan on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos asiakas lähettää tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan, alkuperäisessä kunnossa. Palautettavassa tuotteessa tulee olla paikallaan kaikki tuotemerkinnät ja -laput. Palautettava tuote ei saa olla olennaisesti muuttunut. Palautuksen mukana tulee olla kaikki osat, varusteet ja mahdolliset lisävarusteet. Mikäli tuotetta on käytetty tai sitä on käsitelty huolimattomasti, vastaa asiakas tuotteen arvon alentumisesta sen täyteen arvoon saakka.

Noutamatta jätetty tilaus

Huom! Noutamaton lähetys ei ole sama asia kuin tuotteen palautus.

Mikäli asiakas jättää noutamatta postista tilaamansa tuotteet, peritään häneltä lähetyksen palauduttua takaisin Mammasille 20,00€ toimitus- ja käsittelymaksua. Maksu vastaa suuruudeltaan palautuksen, toimituksen ja käsittelyn todellisia kustannuksia. Asiakkaalle hyvitetään siten tilauksen arvo vähennettynä toimitus- ja käsittelymaksulla (20,00€).

Palautukset

Kaikista palautuksista on sovittava myyjän kanssa etukäteen ja tehtävä asianmukainen peruuttamisilmoitus. Palautukset tulee tehdä Postin palvelua käyttäen Mammas.fi verkkokaupan antamien ohjeiden mukaisesti. Emme lunasta postiennakko-, postipaketti- tai matkahuollon palautuksia.

Palautusohje:

Mikäli palautatte tuotteen, kirjoittakaa pakkaukseen palautustunnuksemme 646810 ja viekää lähetys postiin. Tunnuksen avulla posti osaa toimittaa tuotteen perille oikeaan osoitteeseen.

Muistakaa lisätä palautukseen tilauksen mukana saapunut lähetyslista tai muu dokumentti, josta näkyy nimenne ja/tai tilauksenne numero. Näin osaamme yhdistää palautuneen lähetyksen oikeaan tilaukseen. Pakettiin voi halutessaan kirjoittaa seuraavasti:

Asiakaspalautus 

646810

Mammas.fi / Noora Hiltunen Tmi
Johdekuja 10
90540 OULU

Muista säilyttää palautuksesta saamasi kuitti aina siihen saakka, kun palautuksesi on käsitelty.