Ilmainen toimitus yli 100 €:n tilauksiin
Nopea toimitus 2-4 päivässä
14 päivän palautusoikeus

Luomupuuvillasta tehtyjä äitiys-ja imetysvaatteita

Uusia äitiys-ja imetystoppea luomupuuvillasta tullut valikoimaan

Mammas.fi on saanut paljon ihania imetys-ja äitiysvaatteita taas varastot täyteen, oikein että pursuaa! :) 

Tiesitkö, että Mamalicious on alkanut tekemään KAIKKI basic sarjan imetysvaatteet ja äitiysvaatteet LUOMUpuuvillasta. Tämä on minusta aika jees vähintäänkin sanottuna, sillä on aika kiva pystytä tarjoamaan luomupuuvillasta tehtyjä tuotteita samaan hintaan, kuin ei-luomua. Eli nyt ei tarvitse edes valita, että ottaisiko sen edullisemmin tuotteen, kun kerta se luomupuuvillainenkin tuote on saman hintainen. Kaikilla merkeillä tämä ei päde, ja on ymmärrettävä pari asiaa, miksi jotkut voivat myydä luomua samaan hintaan, kun taas toiset eivät. 

Täss yksi imetyspaita, joka on tehty LUOMUPUUVILLASTA, hinta 36,95e / 2 kpl pakkaus! 


Kerron tässä nyt todella rehellisesti kauppiaan näkökulmasta miten tämä vaatebisnes menee. Mamalicious on iso äitiysvaatemerkki, paljon isompi, kuin monet muut merkit. Mamalicious saattaa olla yksi Euroopan isoimpia äitiysvaatemerkkejä. Jos verrataan vaikka merkkeihin Boob ja Noppies jota myös myymme, on Mamalicious heitä isompi. Vaikka myös nämä kaksi merkkiä, Boob ja Noppies, ovat saaneet jo erittäin hyvän maineen, ja heidän vaatteensa on aivan loistavia, kuten myös Mamaliciouksen. 

Mamalicious on kuten sanottu, iso brändi, iso merkki. Ihan jo tästä syystä, he pystyvät teettämään vaatteita edullisemmin kuin monet muut. Lisäksi suurin osa heidän vaatteissaan tehdään Aasiassa, aivan kuten H&M, Lindex, ja erittäin suuri osa muistakin merkeistä, joita sinullakin on kaapissa, ja myös minulla! Myös isot merkit, jotka ei nyt liity äitiyteen suoraan, kuten Michael Kors, Guess, Ralph Lauren.. myös nämä maailmalla tunnetut merkit tekevät vaatteita Aasiassa. Tämän tuon esille sen takia, että muistutan sinua ja myös itseäni siitä, ettei Mamalicious ole huono merkki sen takia, että he teettävät vaatteita Aasiassa. Päinvastoin, Mamalicious on tuonut markkinoille edullisia äitiys-ja imetysvaatteita! Tässä on merkki, joille saamme olla kiitollisia siitä, että ovat ylipäätään tuoneet meille äitiysmuodin, ja tarjoavat hyviä ja käytännöllisiä äitiysvaatteita. Ellei Mamalicious olisi meidän markkinoilla, eli Suomessa, ei välttämättä olisi kovin moni muukaan merkki - tai ainakin hinnat alkaisivat 50 eurosta ylöspäin. 

Itse tykkään Mamalicious merkistä todella paljon, ja kyllä, käytän todellakin heidän vaatteitaan, vaikka en ole edes raskaana! Niin monia vaatteita pystyy hyvin käyttämään - tuoteselosteissa yleensä lukee, jos vaatetta voi käyttää vaikkei olisikaan raskaana tai vaikka ei imettäisi. 

Mamalicious käyttää materiaaleja, kuten polyesteri, viskoosi ja puuvilla. Nyt heidän kaikki basic tuotteensa ovat LUOMUpuuvillaa, ja ne ovat OEKO-TEX standardoituja. Mamalicious panostaa siis myös LAATUUN. 

Toinen imetyspaitasetti, joka on tehty LUOMUSTA :) 


Asiakkailta on tullut pelkkää positiivista palautetta näistä basic -katerogian imetysvaatteista! Sen voin ihan rehellisesti sanoa. En kyllä yhtään ihmettele miksi - perusvaatteita on helppo pitää, ja Mamalicious on tehnyt noita basic tuotteita niin pitkään, että osaavat sen hyvin. Harvemmin tulee huonoa palautetta muutenkaan - eli kestäviä vaatteita on kyseessä. Kaikki meiltä lähtevät vaatteet tarkastetaan ennenkuin ne pakataan, eli jos huomaisimme vaatteessa jotakin outoa, emme luonnollisestikaan sitä lähettäisi. Ainoastaan kerran on tähän mennessä käynyt niin, etten ole voinut lähettää tuotetta, kun se oli ns. maanantaikappale. Ja kyllä, meille kauppiaille niitä tulee välillä - aniharvoin kylläkin, mutta kuten sanottu, reilun vuoden aikana olen joutunut poistamaan tuotteen myynnistä kerran, koska se oli virheellinen. Siitä voi olla iloinen, ja kertoo myös siitä, että olen valinnut oikeat merkit joiden kanssa työskentelen! Monia merkkejä on tarjottu, mutta koska en ole ollut tyytyväinen laatuun, niin en ole voinut näitä ottaa myyntiin. Minulle saa aina ehdottaa uusia merkkejä myyntiin myös!Tässä vielä kuva yhdestä LUOMUPUUVILLAISESTA tuotteesta joka on meillä myynnissä:

Liity mukaan Mammasin VIP-ryhmään

Haluatko saada tietoa ensimmäisenä huipputarjouksista ja ALE-kampanjoista? VIP-ryhmäläisenä saat tietoosi kaikkein parhaat alennukset sekä osa tarjouksista ilmoitetaan vain tälle ryhmälle. Tule mukaan!.
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Maksutavat

Mammas.fi verkkokaupassa ovat käytössä Klarna Checkoutin ja Checkout Finland Oy:n tarjoamat maksutavat:

  • Verkkomaksut (yleisimmät verkkopankit)
  • Visa / Visa Electron
  • Mastercard
  • Neocard
  • Kännykkämaksu
  • Joustoraha (osamaksu)
  • Klarna-lasku

Lue lisää Checkout-maksupalvelusta henkilöasiakkaille: http://checkout.fi/home/henkiloeasiakkaat.html

Kuitti tilauksesta ja maksusta on ladattavissa tilausseurannan sivuilta tai kirjautumisen jälkeen Oma Tili -sivulta.

Toimitustavat

Mammas.fi verkkokauppa käyttää lähetysten toimittamiseen Posti Oy:n palveluita (nouto postista, smartpost, kotiinkuljetus) sekä Matkahuollon lähellä-pakettia. Voit valita tilauksen yhteydessä itsellesi parhaiten sopivan toimitustavan. Toimitamme lähetyksiä vain Suomen ja Ahvenanmaan alueille. Mikäli haluat noutaa tuotteet suoraan varastosta, laita siitä tieto tilauksen lisätietoihin, jolloin poistamme tilaukseltasi postimaksun ja sovimme kanssasi noudosta erikseen.

Hinnat

Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa. Mammas.fi verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Toimituskulut

Lähetyskulut kaikkialle Suomeen ovat alkaen 5,90 euroa. Valittavana on mahdollisesti myös lisämaksullisia vaihtoehtoisia toimitustapoja, kuten kotiinkuljetus.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen ja Ahvenanmaalle.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin jo tilauspäivänä, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta. Jos jokin tilaamasi tuote on loppunut, ilmoitamme siitä sinulle mahdollisimman pian. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pidempiaikaisesti loppu emmekä pysty saamaan sitä kohtuullisen ajan kuluessa, tilaus voidaan toimittaa osissa.

Reklamaatio ja viallinen tuote

Mikäli ostajalle toimitetaan väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, asiakkaan on ilmoitettava tästä myyjälle (Mammas.fi) mahdollisimman pian. Tuotteen voi palauttaa reklamaation jälkeen annettujen ohjeiden mukaisesti. Uusi tuote postitetaan asiakkaalle mahdollisimman pian.

Palautus- ja vaihtolomake:  http://www.mammas.fi/page/7/palautus-ja-vaihto-ohj...

Vaihto- ja palautusoikeus (peruuttamisoikeus)

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeuden määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tilattu tuote on vastaanotettu. Peruuttamisoikeuden määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Palautus on tehtävä viipymättä. 

Mikäli olet valinnut maksutavaksi Jouston (joustorahan) tai Klarna laskun ja mikäli tuote palautetaan myöhään tai mikäli tästä maksutavasta aiheutuu muita kuluja (mm. viivästymiskorko), ei Mammas.fi vastaa näistä kuluista vaan palauttaa asiakkaalle ainoastaan tuotteen ostohinnan.

Mammas.fi ei myöskään vastaa mahdollisten muiden osamaksuista johtuvien maksujen kuluista. 

Palautusoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ehdottomasti ilmoitettava meille päätöksestä peruuttaa tilaus sähköisellä palautuslomakkeella. 

Palautuslomake on ehdottomasti täytettävä ennen palautuksen lähettämistä.

Mikäli tilaus palautetaan kokonaisuudessaan hyvitämme myös postimaksun. Jos palautat tilauksestasi osan tuotteista ja tilauksen loppusumma jää alle 100 euron ilmaisen toimituksen rajan, pidämme oikeuden pidättää postikulut palautettavasta summasta.

Mikäli asiakas on valinnut vapaaehtoisesti lisämaksusta esimerkiksi kotiinkuljetuksen, ei Mammas.fi hyvitä tästä toimitustavasta asiakkaalle aiheutuneita kuluja palautuksen yhteydessä.

Peruuttamisoikeuden vaikutukset

Tilauksen peruutuksissa ja palautuksissa Mammas.fi verkkokauppa palauttaa kaikki asiakkaalta saadut suoritukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 30 päivän kuluttua palautuksen vastaanottamisesta. Maksunpalautus suoritetaan asiakkaalle sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei myyjän ja asiakkaan välillä ole toisin sovittu. Asiakkaalle ei aiheudu maksunpalautuksesta erillisiä kustannuksia. Mammas.fi verkkokauppa voi pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes palautettava tavara on vastaanotettu tai asiakas on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin.

Asiakkaan on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos asiakas lähettää tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan, alkuperäisessä kunnossa. Palautettavassa tuotteessa tulee olla paikallaan kaikki tuotemerkinnät ja -laput. Palautettava tuote ei saa olla olennaisesti muuttunut. Palautuksen mukana tulee olla kaikki osat, varusteet ja mahdolliset lisävarusteet. Mikäli tuotetta on käytetty tai sitä on käsitelty huolimattomasti, vastaa asiakas tuotteen arvon alentumisesta sen täyteen arvoon saakka.

Noutamatta jätetty tilaus

Huom! Noutamaton lähetys ei ole sama asia kuin tuotteen palautus.

Mikäli asiakas jättää noutamatta postista tilaamansa tuotteet, peritään häneltä lähetyksen palauduttua takaisin Mammasille 20,00€ toimitus- ja käsittelymaksua. Maksu vastaa suuruudeltaan palautuksen, toimituksen ja käsittelyn todellisia kustannuksia. Asiakkaalle hyvitetään siten tilauksen arvo vähennettynä toimitus- ja käsittelymaksulla (20,00€).

Palautukset

Kaikista palautuksista on sovittava myyjän kanssa etukäteen ja tehtävä asianmukainen peruuttamisilmoitus. Palautukset tulee tehdä Postin palvelua käyttäen Mammas.fi verkkokaupan antamien ohjeiden mukaisesti. Emme lunasta postiennakko-, postipaketti- tai matkahuollon palautuksia.

Palautusohje:

Mikäli palautatte tuotteen, kirjoittakaa pakkaukseen palautustunnuksemme 646810 ja viekää lähetys postiin. Tunnuksen avulla posti osaa toimittaa tuotteen perille oikeaan osoitteeseen.

Muistakaa lisätä palautukseen tilauksen mukana saapunut lähetyslista tai muu dokumentti, josta näkyy nimenne ja/tai tilauksenne numero. Näin osaamme yhdistää palautuneen lähetyksen oikeaan tilaukseen. Pakettiin voi halutessaan kirjoittaa seuraavasti:

Asiakaspalautus 

646810

Mammas.fi / Noora Hiltunen Tmi
Johdekuja 10
90540 OULU

Muista säilyttää palautuksesta saamasi kuitti aina siihen saakka, kun palautuksesi on käsitelty.